PENGURUSAN KANTIN



PENGERUSI
NAIB PENGERUSI


SETIAUSAHA
AJK

EN MOHAMAD RAMDZAN B PELET
EN NOR’AZMAN B SALLEH
EN ALI B HASSAN MUHALI
EN ISHAK B DAROS
PN RADIYAH BT BAHARUM
PN DARUL RIZAH BT HAMAT
PN AZILA BT ABD RAHMAN
SENARAI TUGAS                                                                                                  
1.       Memastikan semua pejual dan pekerja di kantin sentiasa memaki apron, tutup kepala yang bersih dan kemas mengikut pekeliling Kementerian Kesihatan dan semua makanan ditutup dengan tudng saji/kain muslin/ disimpn dalam bekas yang tertutup.
2.       Memaklumkan kepada pihak pengusaha tentang hari-hari persekolahan, wakturehat murid dan sebarang aktiviti atau program sekolah.
3.       Memastikan murid dan guru mempunyai tempat duduk yang mencukupi, selamat dan sesuai.
4.       Membuat laporan mingguan dalam buku/borang laporan kantin dan menyampaikan laporan bulanan kepda pengetua/GPK HEM tetang prestasi kantin.
5.       Mengadakan mesyuarat jawatankuasa kantin sekurang-kurangnya 3 kali setahun dan perbincangan dari masa ke masa.
6.       Memstikan perkhidmatan dan layanan cepat dan mesra.
7.       Menerima sebarang aduan tentang kantin dan memaklumkan kepada pengetua/FPK HEM untuk sebarang tindakan.

No comments:

Post a Comment